Kategorier
Naturreservat

Även i mörker finns det ljus

Även när det regnar, blåser och grå toner ligger som en slöja framför fönstret, tar jag på regnkläder och ger mig ut på upptäcktsfärd efter ljuset. Väl ute så njuter jag av alldeles speciella toner inombords. Lugnet mitt i stormens öga får mig att lyssna särskilt mycket efter min egen stämgaffel. Finstämda nyanser och ljusskiftningar, mitt i det som först sett grått och mörkt ut, blickar nu fram och får till ett alldeles unikt möte.

Hålta naturreservat …

2 svar på ”Även i mörker finns det ljus”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s