Kategorier
Naturreservat

Bryter upp

Efter ett mycket långt och troget förhållande har jag bestämt mig för att lämna och pröva något nytt. Det är den senaste tidens allt mer intensiva påpekanden om att min kreativa ådra behöver bättre stöd och uppmuntran. Länge nog, anser några av mina vänner, att jag hållt mig till en alltför fyrkantig och osmidig partner. Istället borde jag pröva en mer intuitiv och användarvänlig. Uppbrottet blev mindre dramatiskt än jag befarat. Tidigt en morgon dök tillfället upp och jag tog mod till mig. Lämnade min pc och inledde en ny relation med Imac.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s