Kategorier
Naturreservat

Godaste köttbullarna i stan

En gång om året festar jag och kompisen loss riktigt ordentligt. Vi lämnar Kungälv med sikte på Göteborg. Det är söndag sen eftermiddag eller tidig kväll, när vi stiger över tröskeln till restaurang Smaka som serverar himmelskt goda köttbullar med mos och brunsås. Tillbehören rårörda lingon och inlagd gurka toppar smakupplevelsen. Mättat och belåtna ger vi oss ut i skymningen för att fånga ljuset och det där alldeles speciella ögonblicket; ljusblick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s