Kategorier
Naturreservat

Vem smyger i dimman!

Göddered-Hakered Naturreservat

Inte ens tidigt en söndagsmorgon går det att stå så där lite lagom avslappnad, halvt vaken bakom några träd, för att njuta av tystnaden och se solen stiga upp. Plötsligt kommer där en blågrå figur smygande och tittar åt alla håll, särskilt ofta åt ett speciellt håll. Det verkar som om figuren är lite rädd för mina kompisar kossorna. Nu verkar något intressant dykt upp. Jisses vad händer, en massa prylar åker fram och meckas med. Jaha det är en sådan där fotograf som måste vara på plats, när solen dyker upp. Fy för sådana morgontidiga människor. Hoppas jag inte kommer med på bild… (red anm jo hästen kom med på bilden, titta noga)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s