Kategorier
Naturreservat

Vilken är Din Ljusbild ?

En ljusbild är något mer än ett foto. Det är en bild som fångar en känsla inombords, kanske lugn och ro, eller minnen av något gott och värdefullt.

Ibland vill någon kunna uppleva känslan eller sina minnen av en plats eller miljö hemma. Då har jag kunnat hjälpa till att skapa en sådan Ljusbild (Tryck på länken för att läsa mer).

Nu skulle vi vilja fråga om Du har en bild, som ger dig en speciell känsla eller väcker ett varmt minne, som vi får publicera? Vi vill gärna att du också berättar vad du upplever. När vi har fått 20 bilder att publicera, så drar vi en vinnare. Den får en tryckt bild signerad Thomas Kihlberg. Därefter avslutas aktiviteten.

Du som vill visa din Ljusbild;

  • Skicka en fil med ditt foto till thomaskihlberg@gmail.com. Vi publicera gärna bilden med ditt namn. Då du har ensamrätt till din bild, fotoinformation och ditt namn, så behöver vi ditt tillstånd att publicera.
  • Skriv därför i mailet att du tillåter publicering av ditt foto, din berättelse, filformat och ditt namn.

Här har Anneli tagit en bild som får hennes hjärta att blomma!

Skifferstranden vid Tjuvkilsängar, en septemberdag, när vinden tar ett rejält tag om kropp och själ. Solen och ljuset sipprar in mellan skuggorna, en älskad hund, blir där och då en Ljusbild som alltid kommer värma mitt hjärta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s