Kategorier
Naturreservat

How dare you

Ända in i hjärteroten känns Gretas ord – How dare you! Hur vågar ni, vi håller ögonen på er! En yngre generation vill att den äldre tar ansvar, se längre än näsan räcker och kan granska sina egna begär för stunden.

Foto Thomas Kihlberg

Vårt bidrag till att värna planeten är den lilla fikapausens njutning i allt det vackra som omger oss. Stillheten och närheten omfamnar oss. Alla dofter överraskar inte minst från nyss öppnad termos med kaffe 🙏. Äggmackan smakar som inget annat just här framför vattenspegeln. Tillsammans delar vi stunden, ger av kärleken i våra hjärtan till varandra❤️ och älskar skönheten just här och nu.

Greta ❤️ tack för att du öppnar våra ögon! Strax vet vi om Greta får Nobels fredspris!

Ljusblick Anneli

How dare you Gretas tal i FN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s