Kategorier
Naturreservat

Så mycket bättre!

Allt blev Så mycket bättre denna lördag i november.

Kulturnatten Kungälv 2021 Utställare Kungälvs Fotoklubb

Kulturnatten i Kungälv bidrog till så mycket denna lördag i november. Mörkret blir bara mörkare och det känns nästan lite svårt att se ljuset i tunneln, även om vi kommer närmare den 21 december (vintersolståndet) för varje dag som går.

Då kändes det också särskilt gott att Kulturnatten bär på traditionen att stadens ljusdekoration, under den mörkaste delen av året, tänds. I ljusens strålar väcks också något varmt inombords. Kanske är det tacksamhet, hopp om fred på jorden, längtan efter gemenskap och omtanke om varandra.

Kulturnatten Kungälv 2021 Utställare Kungälvs Fotoklubb

Kungälvs fotoklubb bjöd på fotoutställning. Precis som i TV-programmet ”Så mycket bättre” gav det så otroligt mycket att få lyssna till betraktarnas upplevelser av våra personliga uttryckssätt. Personliga möten, samtal och utbyten är ovärderliga!

Kulturnatten Kungälv 2021 Utställare Kungälvs Fotoklubb

Med min bild från Tjuvkils huvud blev det för en del ett kärt återseende av en plats som en gång gett dem så mycket, så fina minnen. Mina känslor och upplevelser av platsen, mitt sätt att uttrycka, kunde nu delas och omskapas av en annan person. Det blir knappas ”Så mycket bättre”.

Varmt tack till mina vänner i Kungälvs Fotoklubb för möjligheten att ställa ut tillsammans!

Varmt tack till alla besökare som gav så mycket att minnas och all energi att ta vidare med in i nya projekt!

Ljusblick Thomas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s