Kategorier
Naturreservat

Helande natur

Skogsbad i all ära, men att använda natur som medicin är fastslaget av all läkarkår världen över. Vi har nog bara kommit alldeles för långt bort ifrån den av det nya samhället.

Jag är så glad att jag har hittat mitt sätt att uttrycka mig på, det har tagit lång tid. Har testat många saker genom åren, men aldrig har det känts så rätt som fotograferandet. Att en bild kan visa den innersta själen hos fotografen, är väl fast belagt.

Vad mina bilder visar, försöker jag ju själv att analysera. Men det jag vet är att skönhet kan uttrycka sig på många olika sätt.

Vet ju också att bilder uppfattas subjektivt, och det är bara betraktaren som vet vad den känner. Kan jag göra någon glad med mina bilder, få dem att känna, då gör det mig glad.

Forskning och medicin i all ära, men att få använda något så enkelt som natur som helande kraft, betyder kanske att naturen är mer komplex än bara natur. Alla som har odlat något vet ju vad det betyder att få se det växa, och att man får njuta utav det.

Ljusblick / Thomas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s