Kategorier
Naturreservat

VINTER LUGN

När vinterns stormar lagt sig för en dag, var det dags att fylla på energiförrådet igen. Ett besök till Koön, Marstrand en tidig morgon med frostgrader och knappt någon vind att tala om.

Att vandra på klipporna vid Badhålan, och se alla dessa sjöbodar är en fantastisk upplevelse. Tror inte detta ställe är så välbesökt, då de flesta åker över till Marstrandsön.

Det är stor skillnad att få se den lugna havsytan, mot vågor och vind. Allt har sin charm, men jag är avundsjuk på de som far fram över vattenytan, kan tänka mig att de njuter lite extra sådana här dagar också.

Marstrand är ju ett känt resemål, med Carlstens fästning och Strandverket som två stora byggnader. Men ön i sig har ju mer att erbjuda med sin skärgårdsbebyggelse och restauranger och badplatser.

Att se den spegelblanka vattenytan och för denna vintermorgon en härligt melerad himmel, med sina morgonfärger. Det ger mig ny energi och ett lugn inombords som knappt går att förklara.

Hoppas att Ni också har någon plats att åka till för att ta in dagen och att uppleva livet. Passa på att ta en utflykt och känn in vinters lugn sprida sig i kroppen.

Ljusblick / Thomas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s