Kategorier
Naturreservat

Golfbana

Vad gör man ute! När det är 7 minusgrader och iskalla nordliga vindar i 5 sekundmeter och 9 i byarna. Jo, man besöker Lysegårdens golfbana, för det har snöat, och man kanske hittar något träd att fotografera😀.

Var ute vid golfbanan för en vecka sedan, och såg möjligheter till kontraster. När något är upplyst, och resten i skugga.

Ni skulle sett mig småspringande ute på fältet, mellan skidåkarna som nu har tagit över banan. Alla undrar, vad sysslar han med😲.

Det var tur man tog på sig ordentligt, det var så kallt att tårarna rann på kinderna från de kalla vindarna.

Men jag tog fram mitt triumfkort! Den extra tjocka jackan och framförallt, termosen med varmt kaffe.

Allt för att hålla värmen❤

Jag känner att jag har utvecklats inom mitt fotande det sista året. Att man inte ska ha ljuskällor över hela bilden tex, utan man kan visa upp det på helt andra sätt. Genom att ta till vara på mina 2 stora intressen, ljus och träd (landskap).

Hoppas Ni kan se och uppskatta vad jag vill visa Er, att våran omvärld och natur är fantastiskt vacker. (om man tar sig tid).

Ljusblick / Thomas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s